CBB taletid

Billig CBB taletid CBB også kaldet Club Blah Blah er et rent taletidsselskab, du betaler kun for det du bruger, intet abonnement eller binding.
Abonnement: 0 kr
Minutpris: 39 øre (Minut)
Opkaldsafgift: 0,5 øre
SMS: 0,19 øre.
MMS: 0 øre.

Tilmeld


Det gamle Club Blah Blah er nu klar med en taletidsløsning, hvor prisen er i bund, og kvaliteten er i top. CBB Mobil er traditionelt kendt for at køre en såkaldt ’no bullshit linje’, hvor alle bekostelige ekstraservices og dikkedarer er skåret væk, for at kunne tilbyde den absolut billigste pris. Dette koncept er videreført til taletiden, som også er uhørt billig.

Her kan du komme langt for små penge, og derfor er CBB taletid genialt til dem, der ikke har et gigantisk budget. Billig taletid – billig telefoni. Alt det tekniske klarer du selv direkte fra CBB’s hjemmeside, og dette kan ofte være en befrielse, da du slipper for telefonkø og åbningstider, hvis der er noget galt. Hos CBB betaler du kun for det, du rent faktisk får ud af dit ’abonnement’.

Derfor er der ingen binding på denne taletidsløsning, og abonnement er der ikke noget af. Du tanker såre simpelt din telefon op, når den er ved at være løbet tør, og så snakker du ellers løs, til pengene er brugt igen. Dette er et super nemt og super billigt taletidsalternativ til dem, der ikke har brug for support og hjælp, men ganske enkelt vil have den billigste løsning.

CBB tank op - Tank taletid hos CBB

Er du allerede kunde hos CBB, og benytter du taletid til din mobiltelefon, kan du benytte tilbuddet på optankning af CBB taletid ovenfor. Med CBB taletid er det nemt at tanke ny taletid, og du kan gøre det lige så ofte du har lyst. Er du ikke allerede kunde hos CBB taletid, kan du også klikke på linket ovenfor, men i stedet for at tanke ny taletid fra CBB, kan du oprette dig som bruger, og få tilsendt et nyt taletidskort fra CBB. CBB er blandt de bedste taletidskort til eksempelvis Apples iPhone.

CBB Taletid, er blandt den billigste taletid i landet.

Tilmeld

Oplysning

Oversigten indeholder udvalgte selskaber og skal ikke ses som et fuldt og dækkende billede af markedets tilbud.
Oversigten indeholder udvalgte udbydere og skal ikke ses som et fuldt og dækkende billede af markedets komplette tilbud.
d