M1 taletid

Billig M1 taletid Prisbasker fra M1 er en af de mest populære billige taletids abonnementer, det skyldes især meget billige og favorable priser, hvor alle kan være med.Minutprisen og SMS prisen er helt i bund og der forefindes selvfølgelig ikke noget abonnement eller binding. Hvis du skifter nu får du 100 kr. taletid og fri SMS i en måned. Abonnement: 0 kr
Minutpris: 38 øre
Opkaldsafgift: 50 øre
SMS: 18 øre.
MMS: 18 øre.

Tilmeld


Med billig taletid fra M1 kombinerer du fordelene ved et discountselskab med god kvalitet og strømlinet service. M1 tilbyder et af landets absolut billigste taletidsløsninger, der med en uhørt lav minutpris og en sms-takst, der næsten ikke er til at få øje på, er blevet ekstremt populær især blandt unge danskere. Her har du, din mor, din far eller hvem der administrerer din telefoni nemlig mulighed for at sætte en klar grænse for regningen, og dette kombineret med de lave takster giver et perfekt match mellem frihed og ansvar.

Med M1 prisbasker får du en minutpris på bare 38 øre, sms’er og mms’er for 18, og en opkaldsafgift på 50 øre. På trods af den relativt høje opkaldsafgift er denne løsning en af de billigste overhovedet, især hvis man taler i længere tid ad gangen. Hvis du tilmelder dig M1 lige nu, får du 100 kroner gratis taletid og en måneds fri sms, helt uden binding og abonnement – Det kalder vi et godt tilbud!

Vi anbefaler M1’s taletid til de prisbevidste kunder, der taler meget i mobil. TIP: Denne løsning er især perfekt til dig, hvis du taler i længere tid ad gangen. På denne måde vil der ikke gå særlig mange penge til den dyre opkaldsafgift, mens den billige minutpris giver dig masser af taletid for næsten ingen penge.

Tilmeld

Oplysning

Oversigten indeholder udvalgte selskaber og skal ikke ses som et fuldt og dækkende billede af markedets tilbud.
Oversigten indeholder udvalgte udbydere og skal ikke ses som et fuldt og dækkende billede af markedets komplette tilbud.
d